ابزارآلات به دست آمده در میان صخرههای جزیره کرت نشان داد، انسانها ۱۰۰ هزار سال زودتر از فرضیات قبلی دریانوردی میکردند.
فوتونهای درهمتنیده، در هر فاصلهای از هم که قرار داشته باشند، حتی اگر چندین سال نوری از هم دور باشند، میتوانند بلافاصله بر یکدیگر تأثیر بگذارند.
در قسمت پیشین، کاوش خود را در دنیای عجیب فیزیک کوانتوم آغاز کردیم. دنیایی که در آن، هر چیزی، فقط در صورتی وجود داشت که نگاهش میکردیم، دنیایی که در آن گربهها میتوانستند همزمان، هم مرده باشند و هم زنده. در این قسمت، به این موضوع خواهیم پرداخت که چگونه بر اساس برخی تفاسیر از فیزیک کوانتوم، هر چیزی در جهان، به صورت آنی، با تمام چیزهای دیگر در هر فاصلهای از آن که قرار داشته باشد، مرتبط است. (توجه: توصیه میشود پیش از خواندن قسمت دوم، حتماً قسمت اول را مطالعه کنید).
سال ۱۹۲۷، شاهد آغاز مجموعهای از مناظرات، میان دو تن از برجستهترین دانشمندان جهان در آن روزگار بود: انشتین (Einstein)، نویسندهی نظریهی نسبیت عام و نیلز بور (Niels Bohr)، یکی از اولین محققان در نظریهی کوانتوم. نخستین برخورد میان این دو، در پنجمین کنفرانس بینالمللی سلوی(Solvay Conference)، دربارهی الکترونها و فوتونها اتفاق افتاد، که در بروکسل بلژیک برگزار شده بود. تعداد شرکتکنندگان این کنفرانس اندک بود، اما همگی آنان، افراد برجستهای بودند. از میان ۲۹ دانشمند حاضر در کنفرانس، ۱۷ نفر یا برندهی جایزهی نوبل بودند، یا این که بعدها صاحب نوبل شدند. ماری کوری، دو بار برندهی جایزهی نوبل شد.
در سال ۱۸۰۳، دانشمندی انگلیسی به نام توماس یانگ (Thomas Young)، آزمایش قابل توجهی انجام داد. یانگ که به هیروگلیفهای مصری بسیار علاقهمند بود
زمین به دلیل گرم شدن جهانی در حال افزایش قطر در قسمت میانی خود است. به گفته محققان، ذوب شدن یخهای قطب جنوب و منطقه گرینلند به میزان دریاها و اقیانوسها افزوده و این آب اضافی به سمت ناحیه استوایی کشیده شده که به بزرگتر شدن قطر عریضترین بخش زمین منجر میشود.
زمین در پی عصر یخی که ۲۰ هزار سال پیش به پایان رسیده، باریکتر شده بود.
طی این دوره زمین شناسی با کاهش طولانی مدت دمای سطح زمین و جو، وزن یخها به قدری بالا رفته بود که باعث بدشکل شدن پوسته و جبه زمین شده و به تحدب میانی زمین منجر شده بود.
زمین کاملا کروی نبوده و در قسمت قطبها، پوسته چندین کیلومتری از ناحیه استوا به هسته نزدیکتر است.
دانشمندان معتقد بودند که با بازگشت به قبل از دوره عصر یخی، زمین به حالت تقریبا کروی برخواهد گشت.
به نوشته مجله نشنال جئوگرافیک، طبق محاسبات، تحدب ناحیه استوایی سالانه به میزان کمتر از یک میلیمتر در حال کوچکتر شدن بوده اما، اطلاعات و اندازه گیری های جدید ماهواره بازیابی گرانش و آزمایش آب و هوا نشان داده که این تاثیر در جهت معکوس است.
ظاهرا، سرعت ذوب شدن یخها در قطبهای شمال و جنوب که برابر با ۲۳۸ میلیارد تن در هر سال است به مقابله با تاثیر قبلی پرداخته است.
مطالعات جنجال برانگیزی که به تازگی نتایج آن منتشر شده، این فرضیه را مطرح می کند که الگو های حلقوی شکل و شبح واری که در آسمانها دیده می شوند، می توانند تصویری از جهانی باشند که قبل از انفجار بزرگ وجود داشته است.
به گزارش پارس به نقل از جوان ایرانی، لیونل آندرس "لئو" مسی (به اسپانیایی Lionel Andrés Messi) فوتبالیست عضو بارسلونای اسپانیا و تیم ملی آرژانتین است که در پست.های مهاجم و بال بازی می.کند
در طی این چند سالی که مشغول به تحصیل در مدارس و حالا هم در دانشگاه هستیم همیشه این سوال را از خودمان می پرسیم که چگونه می توانم صحیح درس بخوانم؟ یک روش مطالعه اصولی و منطقی که بتواند حداکثر بازده و راندمان را در خود بگنجاند چیست؟ خاطره شبهای امتحان در پایان هر ترم همیشه زنگ خطری برای شروع ترم بعدمان می شود تا متفاوت تر درس بخوانیم تا از کابوسها و لحظات سخت و طاقت فرسای روزهای قبل از امتحان در امان باشیl.!